Cine suntem?

Societatea comerciala PRODIMA realizeaza de multi ani, ca partener de incredere al industriei, prelucrari mecanice prin aschiere si confectii metalice.
Numele companiei de familie Prodima garanteaza de 25 ani calitate, flexibilitate si satisfacerea clientilor. Multumita experientei, celor 170 de angajati si o suprafata de productie de 7600 m2 suntem in orice moment gata sa raspundem cerintelor fiecarui client.

De la infiintare in anul 1994 compania Prodima din Bistrita a reusit sa isi extinda in permanenta domeniul de performanta. Depozitul mare de oteluri de calitate, precum si dezvoltarea continua a arsenalului de masini, dotat cu masini moderne CNC dar si masini conventionale a facut ca Prodima sa devina un partener de incredere al industriei prelucrarilor mecanice.

Societatea PRODIMA SRL anunta inceperea activitatilor de implementare a proiectului “Diversificarea productiei prin achizitia de active corporale si necorporale in scopul cresterii productivitătii muncii la PRODIMA SRL Bistrita”, cod SMIS 112708, finantat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, axa prioritara 2, prioritatea de investitii 2.2.  Comunicat de presa 12.04.2018

 

PRODUSE

Vezi gama de produse fabricate de compania noastra

Vezi Produsele

 

POSIBILITATI TEHNICE

Vezi gama de servicii oferite de compania noastra

Vezi Posibilitatile tehnice